Precis som det finns många bra filmer så finns en hel del dåliga filmer som vaskats fram. Om en film är dålig eller bra är dock högst subjektivt eftersom alla människor har olika smak angående film. En film som är dålig behöver inte vara helt usel utan det kan ändå finnas scener som vissa tyckte var roliga eller bra om man vill uttrycka det så.

Vad definierar en dålig film?

Då vi människor i verkligheten konstant granskar andra människor, deras beteenden och handlingar så gör vi det även när vi kollar på skådespelarna i film. Det kan handla om att personerna i filmen gör saker som vi själva föraktar eller inte uppskattar särskilt mycket, såsom mobbning, stölder och annat. Folk kan även tycka att handlingen är dålig eller att scenografin inte är speciellt tilltalande.

Om filmen är tråkig och dålig kan du för all del plocka fram mobilen och klicka in på Igame där du kan ägna dig åt roliga online casinospel. Har du tur vinner du pengar vilket kan göra dig ganska glad över att du valde en dålig film trots allt.

Vad är det som gör att filmer floppar?

Det som ofta är orsaken till att filmer floppar är att filmens handling eller skådespelarna inte lockar massorna. Folk väljer förmodligen att se den rutinerade och välkände Brad Pitts nya film istället för att se den betydligt mer dolde Michael Ceras nya film. Status lockar folk och så även hur skådespelarna ser ut. Det är inget konstigt rent psykologiskt med att skådespelarna som anlitas mest är de som ser mest attraktiva ut – de lockar helt enkelt folk att se filmerna.

Film är också en sådan företeelse där spridandet av ordet spelar stor roll. Om folk får höra av sina kompisar som sett filmen att den var dålig är sannolikheten betydande att de ser en annan film istället. Många gånger kan en film dock anses vara lyckad om inkomsten från försäljning av biobiljetter översteg kostnaden för produktionen. Filmbolagen vill ju först och främst att de investerade pengarna genererar vinst.

Var inte så kritisk innan filmvisningen

Om du ser på filmen med öppet sinne är sannolikheten att du kommer tycka om den större än om du ser den med en gjord bedömning.